fbpx

Toimitusehdot

MökkiSpa-palvelut Oy:n sopimusehdot

Tämä on MökkiSpa-palvelut Oy:n (y-tunnus 3242813-2) on jälleenmyyjän välinen sopimus, joka pitää sisällään myös tilaus-, toimitus- ja maksuehdot sekä ohjeet reklamaatioihin. Hyväksyt nämä ehdot tilaamalla verkkokaupastamme, sähköpostilla tai puhelimitse. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Sopimuksen pääkohdat lyhyesti:

  1. Kaikissa verkkokaupan tuotteiden hinnoissa on arvolisävero lisättynä hintaan. Kassalla näet tilauksen kokonaissumman.
  2. Voit maksaa verkkopankilla, luottokorteilla.
  3. Posti kuljettaa kaikki pakettimme lähimpään postikonttoriisi.
  4. Tilaukset pyritään toimittamaan Postiin tilauspäivänä tai seuraavana arkipäivänä. Kesäaikana toimitukset vain tiistaisin ja torstaisin.
  5. Loppuneita tuotteita ei voi tilata. Jos tuote on loppu, niin poistamme sen tilauksestasi ja laskustasi.
  6. Reklamoitavat tuotteet ongelman kuvauksen kanssa sähkopostitse MökkiSpa-palvelut Oy:n asikaspalveluun. Ota ensin yhteys asiakaspalveluun.
  7. Hyvitykset maksetaan tuotteen arvoa vastaavana lahjakorttina.
  8. Maksathan laskusi ajallaan. Olemme ulkoistaneet yrityslaskujen maksuvalvonnan.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi tästä sopimuksesta? Ota yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@mokkispa.fi.

1. YLEISET EHDOT

Tämä on MökkiSpa-palvelut Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa hyödykkeiden myyjänä on MökkiSpa-palvelut Oy, Viljakkala (y-tunnus 3242813-2) tai tuoteselosteessa erikseen mainittu kolmas osapuoli. Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan MökkiSpa-palvelut Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

MökkiSpa-palvelut Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät MökkiSpa-palvelut Oy:n verkkokaupassa. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

MökkiSpa-palvelut Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on MökkiSpa-palvelut Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota MökkiSpa-palvelut Oy ei kohtuudella voi voittaa. MökkiSpa-palvelut Oy on velvollinen ilmoittamaan Asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

2. ASIAKAS

MökkiSpa-palvelut Oy myy tuotteita ja palveluita jälleenmyyjänä kuluttajille. Myymme myös alaa opiskelevalle täysi-ikäiselle yksityishenkilölle (jäljempänä kuluttaja) ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaalle. Hyväksyessään sopimusehdot alle 18-vuotias vakuuttaa hänellä olevan huoltajan suostumus tilauksen tekemiseen.

Yritysasiakkaiden ja MökkiSpa-palvelut Oy:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät yritysasiakkailta vähintään yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä yrityksen nimi, y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero ja tarvittaessa erillinen toimitusosoite. Kuluttaja-asiakkaalta vaaditaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja sosiaaliturvatunnus.

Toimitusaika-arviot on laadittu oletettujen varastosaldojen perusteella. MökkiSpa-palvelut Oy tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua MökkiSpa-palvelut Oy:n järjestelmään. Tilauksia saatetaan ottaa vastaan myös puhelimitse tai sähköpostitse. Näitä tilauksia koskevat nämä samat sopimusehdot.

Tietosuoja: Asiakkaiden tiedot on tallennettu MökkiSpa-palvelut Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Asiakas antaa luvan pitää yhteyttä sähköpostilla, postilla, puhelimella ja tekstiviestillä. Tiedotamme asiakkaitamme tilauksista, ajankohtaisista asioista ja uusista kampanjoista. Yhteydenpito saattaa sisältää markkinointia. MökkiSpa-palvelut Oy:llä ja sen yhteistyökumppaneilla on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa MökkiSpa-palvelut Oy, www.mokkispa.fi. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä MökkiSpa-palvelut Oy:n asiakaspalveluun. Yhteydenotot on tehtävä kirjallisena sähköpostitse.

3. TUOTTEET JA HINNASTO

Kaikki hinnat tässä sopimuksessa ja verkkokaupassa ovat arvonlisäverollisia. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.  Myös ilmoitetut käteisalennukset, laskutuslisät ja toimitustavat ovat arvonlisäverottomia.

MökkiSpa-palvelut Oy myy tuotteitaan pääsääntöisesti vain kuluttajille.

Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille, tilatuille tai muokatuille tuotteille ei myönnetä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.

Ammattituotteita myydään kuluttajille ainoastaan yrityskaupan säännöillä. Tuotteiden tilaaja vakuuttaa hänellä olevan niiden käyttöä vaativa osaaminen.

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisina kuin ne ovat.

4. MAKSUTAVAT

Voit maksaa verkkopankilla, luottokorteilla, laskulla, osamaksulla tai lahjakortilla.

4.1. Verkkopankki

Verkkopankkimaksu on yleensä helpoin, edullisin ja paras ratkaisu kaikille.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksunvälityspalvelu toteuttajana ja maksunpalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteityössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai kortti laskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytraila Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7

Innova2

Lutakonaukio 7

40200 Jyväskylä

Tietoa maksamisesta – Kuluttaja | Paytrail

4.2. Maksukortti

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

4.3. Lahjakortti

Lahjakortilla voi maksaa lisäämällä kampanjakoodin ostoskorissa tai kassalla. Lahjakorttia ei voi yhdistää toiseen lahjakorttiin tai kampanjakoodiin. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

5. TOIMITUSTAVAT

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet on hyvä tilata viikkoa ennen kuin niitä tarvitsee, jotta ne ehtivät perille. Normaaliolosuhteissa toimitukset lähtevät viimeistään 1-4 arkipäivän kuluessa ja posti kuljettaa niitä 1-2 arkipäivää eli kokonaistoimitusaika on noin 1-6 arkipäivää. Pyrimme ilmoittamaan viivästyneistä toimituksista mahdollisimman nopeasti. Poikkeuksellisista toimitusaikatauluista ilmoitamme tilausjärjestelmässä. Mikäli tilaamasi tuote on loppunut voi tilauksella olla poikkeuksellinen toimitusaika. Kesällä toimitukset vain tiistaisin ja torstaisin.

5.1 Nouto postin pakettiautomaatista

Tämä toimitustapa vaatii tekstiviestejä vastaanottavan puhelinnumeron. Saat tekstiviestillä koodin, jolla voit noutaa tuotteet lähimmästä pakettiautomaatista. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Toimitustavan hinta on 5,90 €.

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Hinnasto: posti-pakettipalvelut-kateishinnasto-20220125

5.6. Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys asiakaspalveluumme, niin sovimme uuden lähetyksen toimituksesta.

6. REKLAMAATIO

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. MökkiSpa-palvelut Oy pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta.

Kaikista palautuksista on aina sovittava MökkiSpa-palvelut Oy:n kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen vastaanottamisesta on 14 päivää. Viallinen tuote korvataan lahjakorttina verkkokauppaan. MökkiSpa-palvelut Oy ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. MökkiSpa-palvelut Oy ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@mokkispa.fi. Verkkosivulla on mahdollisuus jättää asiakaspalautetta tai täyttää reklamaatiolomake.

Tästä sopimuksesta mahdollisesti syntyvät erimielisyydet pyritään ensi sijassa ratkaisemaan osapuolten välisissä neuvotteluissa.

Asiamieskuluja ei korvata.

7. VASTUUN JAKAUTUMINEN

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisena kuin ne ovat. MökkiSpa-palvelut Oy ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä ja/tai käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä kuluista, eikä tulonmenetyksestä. MökkiSpa-palvelut Oy:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

MökkiSpa-palvelut Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. MökkiSpa-palvelut Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Rekisteröityessään tai jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti MökkiSpa-palvelut Oy:n sopimusehdot. Mahdollisia asiakkaan käyttämiä hankintasopimusehtoja ei noudateta niiden ollessa ristiriidassa MökkiSpa-palvelut Oy:n sopimusehtojen kanssa.

8. Yhteystiedot

MökkiSpa-palvelut Oy
Harhalantie 92, 39310 Viljakkala

Y-tunnus 3242813-2

Puhelinnumero: 044-9753208

Sähköposti: asiakaspalvelu@mokkispa.fi