fbpx

Tekijämme

Pirkanmaa:

Fanny

Fanny

Olen Fanny, koulutettu hieroja. Valmistunut Tampereen urheiluhieroja koulusta 2012.

10-vuotisen urani aikana olen toiminut urheilijoiden, kuntoutujien, erilaisten yritysten ja työntekijöiden parissa.

Vahvuuteni on hemmotteluhoidot hieronnan lisäksi, koska niillä saa asiakkaille täydellisen rentoutumishetken arjen hektisyyteen ja kiireen keskelle.

Teija

Teija

Olen Teija, valmistunut v.2015 Suomen kosmetologien yhdityksen opistolta. Olen perehtynyt luonnonmukaisen hoitamisen maailmaan monipuolisten täydennyskoulutusten kautta mm. Äänimaljahoitoihin ja kasvoakupunktioon. Näin löytyi ihana ekohoitojen ja luonnonkosmetiikan maailma. 

Aiempi työ ja kouluts sosiaali-ja terveysalalta on antanut työkaluja erilaisten ihmisten elämäntilanteiden kohtaamiseen.

Nautin hellivien kasvohoitojen ja rentouttavien vartalohoitojen tekemisestä. Hoitavissa käsissäni voit rentoutua irtaantuen hetkeksi arjesta ja nauttia vain omasta hetkestäsi.

Levi:

Emilia

Emilia

Olen Emilia, olen koulutettu hieroja. Valmistunut Porvoon hierojakoulusta vuonna 2019. Erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen ja toiminut päätoimisena hierojana 4 vuoden ajan.

Olen jatkokouluttautunut Dryneedling Terapeutiksi (Kuivaneulaus) ja käynyt lisäksi purentalihasten lisäkoulutuksen.

Minulta onnistuu niin rentouttava irtiotto arjesta hieronta kuin myös jumeja avaava käsittely.

Jyväskylä: Veera & Mirjami (esittely tulossa)

Tahko:

Niko

Niko

Olen Niko, koulutettu urheiluhieroja ja fysiikkavalmentaja.

Hierojan työstä kiinnostuin oman urheilutaustani ansiosta. Työni parhaana puolena pidän asiakaskunnan monipuolisuutta ja sen myötä tarjoutuvia uusia näkökulmia ja haasteita.

Kehon huolto ja varsinkin erilaiset urheiluvammat ja niiden ennalta ehkäisy ovat minun vahvuus aluettani.

Olen tunnettu napakasta otteestani, mutta osaan aina ottaa asiakkaan huomioon ja tehdä hoidot asiakkaan vaatimalla tavalla.

Olen myös suorittanut terveysliikunnan perusopinnot (ent. liikuntalääketiede) eli osaan myös neuvoa fyysisen kunnon, terveyden ja ravinnon valisiä kysymyksiä.

Muut:

Jenni

Jenni

Olen Jenni, 41-vuotias.

Teen markkinointiyhteistyötä Mökkispa-palveluiden kanssa.